Zaradi dopustov bodo naročila oddana z 15.7. odposlana konec avgusta

MEHKO. PREPROSTO. VEČNO.

Medtem ko trendi prihajajo in odhajajo, ostajajo temeljna “must-have” oblačila, ki so modna ves čas. Relove label se zaveda, kako težko je najti popoln osnoven kos, ki ni čisto osnoven. Prav zato je naše poslanstvo ustvariti kolekcijo oblačil, ki vam bodo pomagala, da boste lažje sestavili svoj “outfit”, ne da bi ob tem pomislili, da nimate kaj obleči. In če so poleg tega še iz 100% organskih materialov? Še toliko bolje.

Skupnost. Naš koncept je namenjen izdelavi premišljenih vsakodnevnih oblačil za posameznike, ki cenijo kakovost in detajle. Relove label te s svojimi oblačili opominja in spodbuja, da se prav TI sprejemaš in počutiš samozavestno v svoji koži.

Izobraževanje. Problem hitre modne industrije namreč ni problem le “tam nekje, daleč”, ampak se dogaja v neposredni bližini naših dvorišč, zaradi česa moramo delovati skupaj proti sami problematiki, tukaj in zdaj. Torej poleg ekoloških temeljnih oblačil, ki jih oblikujemo, želimo pomagati rešiti svet pred škodljivimi vplivi hitre mode na okolje in družbo ter pokazati, da nas resnično skrbi. Skupaj z vami. Ne mislite, da ste premajhni, da bi lahko kaj spremenili. Vaša dejanja štejejo! Zato skupaj začnimo s preprostimi koraki in se podpirajmo na poti do bolj zavestnih vsakodnevnih odločitev.

Trajnost. Od prvega dne poslujemo na okolju in družbi prijazen način. Od izbire ekoloških in trajnostnih materialov do zmanjšanja ogljičnega odtisa s podpiranjem lokalne proizvodnje in pošiljanje vaših naročil v 100% bio razgradljivi vrečki narejeni iz koruze in kartonastih škatlah iz recikliranega papirja.