Zaradi dopustov bodo naročila oddana z 15.7. odposlana konec avgusta

VRAČILA IN MENJAVE

Kot kupec imate pravico, da v 14 dneh od dneva opravljenega nakupa izdelka obvestite Relove Label, da odstopate od pogodbe, ne da vam bi bilo treba navajati razloga za svojo odločitev. Svojo zahtevo o odstopu od pogodbe in vračilu kupnine nam pošljite na elektronsko pošto: hello@relovelabel.com

Po prejemu vašega obvestila o odstopu, vam bomo v 5 delovnih dnevih sporočili sklep o vračilu kupnine, nato pa vam bo ponudnik plačevanja storitev s kreditnimi karticami (Stripe) ali Relove Label (če boste plačilo opravili na TRR), najkasneje v roku 14 dni od prejema obvestila o odstopu od pogodbe, vrnil prejeto plačilo.

Kupec mora najkasneje v 7 dneh po sporočilu o odstopu od naročila na naslov prodajalca vrniti blago. Edini strošek, ki kupca bremeni v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Kupec vrne blago na naslov:
Najin trening, Naja Ulaga s.p.,
Dragomelj 150a,
1230 Domžale, Slovenija
.

Kupec mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan, v nespremenjeni količini, z etiketo, razen v primeru, da je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Kupec ob vračilu blaga priloži tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.