Zaradi dopustov bodo naročila oddana z 15.7. odposlana konec avgusta

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja opredeljujejo delovanje spletnega mesta Relove Label, pravice in obveznosti kupca ter urejajo poslovni odnos med Relove Label in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Splošni pogoji spletnega mesta Relove Label so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

SPLETNO MESTO UPRAVLJA

Najin trening, Naja Ulaga s.p.
Dragomelj 150a, 1230 Domžale, Slovenija
Davčna št.: 47918918
Matična št.: 8171424000

TRR: SI56 6100 0002 6926 383 (Delavska hranilnica d.d.)

Email: hello@relovelabel.com
Telefonska številka: +38631293749
Spletna stran: www.relovelabel.com

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Relove label se zavezuje, da bodo kupcu vselej na voljo:

 • Podatki podjetja (ime, sedež in številko registra)
 • Kontaktni podatki podjetja (e-mail, telefon)
 • Bistvene lastnosti blaga
 • Razpoložljivost izdelkov
 • Pogoji dostave izdelkov
 • Jasno in nedvoumno določene cene
 • Informacije o načinu plačila
 • Informacije o roku, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoji za odstop
 • Informacije o postopku s pritožbo kupca

PONUDBA IZDELKOV

Izdelki na Relove Label so pogosto ažurirani in se spreminjajo. Če se lastnost izdelkov, njihova cena, rok dobave ali količina zaloge spremenijo, je kupec pravočasno obveščen o tem spremembah in mu omogoča preklic naročila oz. naročilo drugega izdelka.

NAČIN PLAČILA

Naročene izdelke lahko plačate:

 • preko Stripe
 • preko nakazila na TRR št.: SI56 6100 0002 6926 383 (Delavska hranilnica d.d.)

Ponudnik ne zbira podatkov, ki se nanašajo na plačilo s kreditnimi karticami in jih uporabniki posredujejo preko spletnega mesta. Te podatke izbira izključno ponudnik plačevanja storitev s kreditnimi karticami, to je Stripe.

Relove Label izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

CENE

Vse cene izdelkov so objavljene na spletnem mestu Relove Label. Cene posameznih izdelkov so navedene v evrih in vsebujejo DDV ter veljajo v trenutku oddaje naročila.

Kupoprodajna pogodba med Relove Label in kupcem je sklenjena v trenutku, ko Relove Label potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Relove Label kot za kupca. Popusti in promocijske kode se ne seštevajo.

PRITOŽBE 

Relove Label spoštuje veljavne predpise o varstvu potrošnikov. Relove Label ima vzpostavljen učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav obrne na Relove Label preko elektronske pošte  hello@relovelabel.com

Relove Label se zavezuje, da se bo v roku petih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka in si prizadeval po svojih najboljših močeh morebitne spore rešiti sporazumno.

VRAČILO KUPNINE

Kot kupec imate pravico, da v 14 dneh od dneva opravljenega nakupa izdelka obvestite Relove Label, da odstopate od pogodbe, ne da vam bi bilo treba navajati razloga za svojo odločitev. Svojo zahtevo o odstopu od pogodbe in vračilu kupnine nam pošljite na elektronsko pošto: hello@relovelabel.com

Po prejemu vašega obvestila o odstopu, vam bomo v 5 delovnih dnevih sporočili sklep o vračilu kupnine, nato pa vam bo ponudnik plačevanja storitev s kreditnimi karticami (Stripe) ali Relove Label (če boste plačilo opravili na TRR), najkasneje v roku 14 dni od prejema obvestila o odstopu od pogodbe, vrnil prejeto plačilo.

Kupec mora najkasneje v 7 dneh po sporočilu o odstopu od naročila na naslov prodajalca vrniti blago. Edini strošek, ki kupca bremeni v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. Kupec vrne blago na naslov: Naja Ulaga s.p., Dragomelj 150a, 1230 Domžale, Slovenija

Kupec mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan, v nespremenjeni količini, z etiketo, razen v primeru, da je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Kupec ob vračilu blaga priloži tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Del teh Splošnih pogojev poslovanja je tudi Politika zasebnosti, ki je dostopna tukaj.

Splošni pogoji so v uporabi od 02.03.2022